GREEN COLA ΕΛΛΑΣ

Overview

  • Founded Date January 1, 1900
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 53
  • Founded Since 1850
Bottom Promo

Company Description

Η ακριτική Ορεστιάδα του Έβρου αποτελεί τον τόπο καταγωγής της Green Cola Hellas, που είναι σήμερα μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα. Ξεκινήσαμε, έχοντας ως στόχο να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να θέσουμε τις βάσεις για μία νέα σειρά προϊόντων, που τα συστατικά της θα προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από τη φύση. Είναι δύσκολο να είσαι διαφορετικός και ταυτόχρονα μέσα στα πράγματα. Αυτό, όμως, μας αρέσει. Να πειραματιζόμαστε με ξεχωριστά συστατικά και να δημιουργούμε κάτι τόσο ιδιαίτερο, που θα αφήσει ιστορία.

Είμαστε μια νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο του αναψυκτικού, συνεχίζοντας την πορεία της Ένωσης Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών, η οποία μετρά πάνω από μισό αιώνα στην παραγωγή αεριούχων ποτών. Το 2012, λανσάραμε το πρώτο αναψυκτικό τύπου cola που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των αναψυκτικών, χάρη στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Η Green Cola δημιουργήθηκε, με σκοπό να γίνει το πρώτο αναψυκτικό τύπου cola που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα προϊόν με αληθινή γεύση, φυσικά συστατικά και ελάχιστη θερμιδική επιβάρυνση.

Η Green Cola ήταν μόνο η αρχή, θέτοντας μια στέρεη βάση για την ανάπτυξη της εταιρείας μας την επόμενη τετραετία. Την περίοδο 2012 – 2015, καταγράψαμε τρία συνεχόμενα χρόνια υψηλής ανάπτυξης, με 200% μέσο ετήσιο ρυθμό, αναπτύξαμε μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει τα προϊόντα Pure Cola, BLE, Mix & Match, Mad Mojito, που βρίσκει κανείς παντού. Στόχος μας είναι να ψάχνουμε συνεχώς
«την πράσινη πλευρά των αναψυκτικών».

Στην Green Cola έχουμε πάθος με τις δυνατές γεύσεις και τις έντονες συγκινήσεις που μπορεί να σου προσφέρει ένα αναψυκτικό. Όσα χρόνια και αν περάσουν, πάντα θα ψάχνουμε το κάτι διαφορετικό. Κάτι που θα εκπλήξει πρώτα εμάς και ύστερα όλους εσάς.

Bottom Promo
Bottom Promo
Top Promo
en_US